Return to the home page...

Go Back   Moyer Marine Atomic 4 Community - Home of the Afourians > Discussion Topics > Fuel System

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1   IP: 69.74.217.66
Old 10-19-2023, 05:03 PM
BenCT BenCT is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2022
Location: Greenwich CT
Posts: 45
Thanks: 52
Thanked 2 Times in 1 Post
Engine starts, but has no power in gear

I ran my engine yesterday and today. Yesterday in neutral I noticed that even after the engine ran for a while it would stall out if I didnít give it at least a 1/4 throttle.

Today I tried to motor somewhere and once I put the engine in forward gear I had almost no power. We moved forward slowly and at full throttle the engine was barely moving and ultimately died. I could start it but when I shifted forward engine died. Any thoughts on problems or troubleshooting?
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sudden very ragged running problem pdecker Troubleshooting 28 09-08-2015 08:46 PM
No power in gear Decca Troubleshooting 27 06-06-2013 10:41 AM
Engine Sputters and Coughs, and Needed Choke to Run Smooth CaptainChas Troubleshooting 9 06-30-2009 11:50 PM
Engine Dies after approx one hour Trysail Troubleshooting 4 08-07-2008 12:15 PM
Engine starts, races then dies doralda Troubleshooting 0 07-22-2007 12:16 AM


All times are GMT -4. The time now is 09:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.


Universalģ is a registered trademark of Westerbeke Corporation

Copyright © 2004-2024 Moyer Marine Inc.

All Rights Reserved