Return to the home page...

Go Back   Moyer Marine Atomic 4 Community - Home of the Afourians > Members List

SailingReckless's Profile Picture

SailingReckless SailingReckless is offline

Senior Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. SailingReckless
    05-24-2019 11:13 AM
    SailingReckless
    My A4 starts great/runs great for about 3min then quits. There is a seacock where the fresh water comes in to prevent the engine flooding with water. I forgot to shut it. Started the engine and blew the head gasket. I replaced the head gasket. Although in the process 2 of the studs broke off. I had to retap the holes and put in new studs. Also the thermostat had a crack in it so I ordered a new one and replaced it. After getting the engine put back together she started great and ran great but stalls. I thought the issue was fuel. I put in a new water separating fuel filter. Took off the fuel pump and carb, cleaned them out and replaced with new gaskets. The engine is getting fuel. Once the engine gets up to temp it shuts down. Theres no temperature gauge installed. Itís spitting out water well. I have a YouTube channel. Sailing Reckless. Theres an episode called Donít watch this unless you love engines. I think in that one you can see the engine.

About Me

  • About SailingReckless
    Boat Name
    RECKLESS
    Home Port
    St. Clair Shores, MI
    Location
    Clio, MI
    Biography
    YouTube www.youtube.com/c/sailingreckless

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Total Thanks
General Information
  • Last Activity: 09-29-2019 06:23 PM
  • Join Date: 10-15-2018

Friends

Showing Friends 1 to 1 of 1

All times are GMT -4. The time now is 07:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.


Universalģ is a registered trademark of Westerbeke Corporation

Copyright © 2004-2021 Moyer Marine Inc.

All Rights Reserved